Sale

Up to 80% off

Shop now

Adresa:
Str. Paris Nr.17, Et.2, Ap.2
Sector 1, Bucuresti.
CP: 011813           

Program:
L-V : 10:00-20:00
Sam: 13:30- 18:30
Dum: 13:00-17:00

Telefon:
0720220403

Showroomul nostru e parte integranta a modului in care intelegem noi parteneriatul cu tine- clientul nostru. Astfel ca locatia si showroom-ul joaca un rol foarte important in strategia de promovare. Sunt multe site-uri dedicate modei in Romania, dar putine dintre ele ofera si un showroom, care sa-ti permita sa vezi cu ochii tai marfa cumparata, s-o pipai si s-o probezi, inainte sa o platesti. Si chiar si acelea care au un astfel de spatiu, au de obicei incaperi echipate simplu si la obiect, cabine mici, un spatiu creat cu economie de mijloace, in care clientii sa-si probeze rapid marfa si sa plece.

 

Ei bine, showroomul nostru de pe Strada Paris, nr. 17, e o experienta care te trimite mai degraba cu gandul la o vizita la prieteni, decat la un simplu tur de shopping. Incaperile noastre aerisite, mobilate elegant, in tonuri de alb, negru si auriu, muzica pop si rnb, care animează atmosfera, stilistii nostri, dornici sa se imprieteneasca cu tine, sa-ti asculte ideile si sa ti le propuna pe ale lor, fac diferenta pe care o vei simti imediat.

 

In felul acesta, nu doar iti oferim posibilitatea sa vezi mai bine produsele, care probabil nu ti-au atras atentia pe site, dar iti oferim si sugestii inedite de combinatii, idei de accesorizare, sfaturi de styling, consiliere vestimentara, totul inclus in pretul cumparaturilor. Cabina noastra are dimensiunile unei camere de apartament. Spatiul si confortul iti confera relaxare, de parca te-ai schimba la tine acasa, si bucuria fiecarei descoperiri care ti se potriveste. Bucurie pe care o impartasim cu tine, pentru ca scopul nostru este, in primul rand, sa ne vedem clientii fericiti.

 

Speram ca ti-am trezit curiozitatea si te asteptam pe la noi. :)

INAPOI SUS