Sale

Up to 80% off

Shop now

POLITICA DE RETURNARE

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatea ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare  de la primirea produsului.  

Toate produsele comercializate de Holy Fashion au o garantie de minim 31 de zile. Produsele cu garantie mai mare de 31 de zile vor avea acest lucru specificat la descriere.

Clientii au dreptul de a returna un produs/sau mai multe, in cazul in care apare un defect de fabricatie, in termen 31 de zile de la achizitie.

Inainte de a returna orice produs Clientul are obligatia sa notifice in scris societatea la adresa customercare@holyfashion.eu.

Dupa expirarea perioadei de 31 de zile clientul are dreptul sa ceara inlocuirea produsului sau repararea acestuia, insa doar in cazul unui defect de fabricatie si doar daca notifica societatea in scris, in termen de 90 de zile de la achizitionarea acestuia.

 

Nu ne asumam raspunderea pentru deteriorarea produselor in cazul in care acestea NU au fost spalate/curatate conform etichetei sau au fost rupte cand clientul a sarit gardul. :)

 

Atentie ! Produsele aflate in promotie sau in soldare pot fi returnate in maxim 5 zile lucratoare fara a invoca un motiv anume sau 31 de zile in cazul unui defect.

Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest SITE folosind tehnicile de comunicare la distanta.

In cazul unui retur costurile de expeditie sunt suportate de societate.

Returnarea produselor fara a invoca un motiv si fara penalitati se poate efectua in urmatoarele conditii:

  • Produsele returnate au eticheta intacta.
  • Starea produselor returnate este aceeasi ca la primirea lor.
  • Produsele nu au fost purtate.

Plata catre Cumparator, in cazul in care renunta la cumparare, se va face in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului care face obiectul returului.

Renuntarea la cumparare in mod repetat poate fi considerata un abuz si va atrage dupa sine refuzarea Societatii de a mai onora alte comenzi pe viitor.  Holy Fashion isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

In momentul plasarii unei comenzi pe site, Clientul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor conditii mentionate mai sus da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicabile clauzele Codului Civil si a celui Comercial.

INAPOI SUS