Sale

Up to 80% off

Shop now

DESPRE NOI


Misiunea noastra

 

Inainte sa infiintam Holy Fashion eram noi insine shopaholici in toata regula. Ne doream altceva decat eternele branduri de mass wear pe care le vedeam pe toate drumurile si, in plus, jena de a aparea la o petrecere purtand acelasi articol vestimentar cu alta persoana din incapere ni se parea teribila.

 

De ce „Holy Fashion”?

 

Pentru ca vrem sa-ti oferim o prezenta trasnet. O imagine care sa-i faca pe oameni sa exclame: „Holy $#!7! Ce bine arati!”.

 

Credem ca garderoba ta e modul tau personal de expresie. Credem ca hainele cele mai adecvate sunt cele care te definesc, care te pun în valoare, care iti scot in evidenta atuurile si iti estompeaza defectele si care, atunci cand sunt bine alese si combinate, contureaza ceea ce numim stil.

 

De aceea, avem colaborari exclusive cu cateva dintre cele mai originale branduri internationale, dar promovam si talentul local. Avem colectii noi, pentru fashion victims, la cele mai accesibile si corecte preturi. Am ales producatori corecti, firme de buna credinta, care acorda importanta calitatii materialelor si isi trateaza etic angajatii. Participam cu regularitate la targurile de fashion internationale, ca, de exemplu, cel de la Paris şi cel de la Milano, sa fim mereu la curent cu noutatile si sa-ti oferim „the latest and greatest”.

 

Accentul e pe urban – street fashion, dar oferta include o mare varietate de articole, de la simplu la sofisticat, de la casual la office, party sau chiar evenimente de inalta tinuta. Ne adaptam la orice stil personal, la orice conformatie fizica si la orice asteptari.

 

Poti alege sa comanzi de pe site – ai toate informatiile legate de articolul vestimentar preferat. Dupa comanda, te sunam pentru confirmare si-ti comunicam si alte detalii, sa fii sigur ca decizia e corecta. Si chiar daca produsul livrat si platit nu e ce iti doreai, il primim inapoi si ti-l schimbam sau iti restituim banii fara discutii.

 

Sau poti veni direct in showroomul nostru cochet de pe Strada Paris, unde te intampinam cu o atmosfera calda si prietenoasa, muzica ritmata, sfaturi gratuite de styling şi o mare parte din modelele noastre, gata de probat si achizitionat.

 

Daca vei consulta sectiunea Holy VIP Corner, vei vedea o parte din personalitatile mondene ale Romaniei, care au colaborat cu Holy Fashion pentru diverse aparitii publice. Ei ne-au incredintat imaginea lor. Pentru o seara, pentru mai multe, ba chiar pentru colaborari de lunga durata. Vino si încredinteaza-ne si tu imaginea ta. O vom crea cu sfintenie. :)

 

 

 Once you go holy, you never go back to profane again!

INAPOI SUS