Sale

Up to 80% off

Shop now


DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE


Vrem sa ne asiguram ca ceea ce ai achizitionat este perfect ca si masura si este fix pe masura asteptarilor tale in ceea ce priveste calitatea. Tocmai din acest motiv am introdus gratuit serviciul de deschidere la livrare pentru toate produsele comandate pe site-ul nostru.
 Te rugam frumos sa pastrezi doar ceea ce este in stare exceptionala, fie inainte de a achita sau chiar si dupa ce ai achitat. La HolyFashion platesti DOAR dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” acopera toate produsele comercializate si livrate de HolyFashion si este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse de pe www.HolyFashion.eu.

Cum functioneaza serviciul?

In momentul receptionarii comenzii, roaga curierul sa-ti deschida coletul pentru a verifica starea produsului/produselor.  Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este ceea ce iti doresti, nu este masura potrivita, nu este in stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, te rugam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie doar sa completezi un proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii.  Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului, insa poti returna un produs deja achitat si dupa ce curierul ti-a livrat comanda.

 

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, solicita deschiderea coletului inainte de a achitat comanda, obligatoriu in prezenta curierului. Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp, nu mai tarziu de 10 zile lucratoare dupa primirea produselor returnate.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

 

Cine achita transportul?

In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare” taxele de transport sunt acoperite de catre vanzator.

 

ATENTIE! ACEST SERVICU ESTE VALABIL DOAR PENTRU EXPEDITIILE IN ROMANIA.

INAPOI SUS